|
Courage
|
 |
« Reply #7 on: February 12, 2009, 07:23:26 PM » |
|
As vrea sa fiu o lacrima, Sa ma nasc in ochii tai, Sa cresc pe obrajii tai, Si sa mor pe buzele tale.
Ma uit la cer, te vad pe tine; Ma uit la soare, te vad pe tine; Ma uit la luna, te vad pe tine; Ma uit la stele, te vad pe tine; Mai da-te la o parte.... CA NU MAI VAD NIMIC DE TINE!
Ochii tai sunt mai albastri decat un ecran de eroare de la Microsoft. Nu pot sa functionez fara tine si cand te vad ma infierbant ca un Thunderbird overclockat. Mi-as formata harddisk-ul pentru tine. As da zile de la mine/ As da RAM-uri de la mine.
Scris in cartea vietzii este si de veacuri si de stele Eu sa fiu al tau stapan tu stapana vietii mele.
Din cer ti-am cules o stea, Sa-ti aline inima ta Si langa tine o vesnicie as sta Fiindca esti iubirea mea.
"Vor veni multi sa-ti spuna Ca te iubesc, si cum si cât Vor spune mai frumos ca mine Dar nu te vor iubi atât."
"Ca te-am vazut, e vina mea Ca mi-ai placut, e vina ta Ca te iubesc nu ma-ntreba Saruta-ma si vei vedea."
"Dintre toate florile din lume Eu doar pe tine te-am ales Tu esti floarea cea mai draga De aceea te iubesc!"
"As strabate munti As strabate mari Doar pentru un mic sarut, Plin de inocenta Care sa-mi aduca o fericire imensa."
"Poti sa stergi aceste rânduri Eu nu pot sa te opresc Dar te rog sa-ti fie mila De cuvântul te iubesc!!!"
"Daca tu ai fi o gura de aer As muri sufocat; Te-as respira si, de frica sa nu te pierd, Nu ti-as mai da drumul."
"O data te-am vazut Si-am stat incremenit Si cruda a fost durerea Cu care te-am iubit. Te vad a doua oara Si stau, si ma gândesc Daca tin la tine, daca te iubesc."
"In fiecare zi doar la ea ma gândesc Dar ea nu stie cât de mult o iubesc Ea este viata mea Ziua nu are sens fara dragostea sa. Când am vazut-o am stiut... Ca dragostea o victima a mai facut Mi-as da viata pentru ea Totul ca sa fiu numai cu ea Si o voi iubi mereu."
"As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste, As vrea sa iubesc pamântul, dar pamântul e rece si plin de intuneric As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai... As vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti Dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamânt si oameni Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramâne marea mea iubire."
"Esti parfumul suav al crinilor albi Ce infloresc in sufletul meu patimas Esti picatura de roua ce se oglindeste Pe petala unui trandafir Esti o raza de soare Care ma cuprinde in bratele-i calde Esti mireasma vântului de primavara Ce-mi mângâie parul Esti lacrima care aluneca pe obraz Si se sparge in palma mea Esti visul meu Care ma tine treaza Esti luna care ma priveste-n noapte Esti o iluzie, durere, soapte Traiesti ca sa iubesti Asa esti tu Si te iubesc asa cum esti."
"Mai da-mi o sansa, iarta-ma; eu stiu bine c-am gresit... Dar esti iubirea vietii mele; esti visul spre care am tânjit. Iarta-ma, te rog de mii de ori; încearca sa revii la ce a fost... Caci fara tine; îti jur ca viata n-are rost. Eu te visez în fiecare seara; si singur în vis eu îti soptesc... Simtind regretul cum ma inconjoara; de ce, de ce-am gresit, când stiu ca te IUBESC !"
"Purtam fiecare o dragoste în noi, eu pentru tine, tu pentru alta. Focul ne mistuie pe amândoi, eu ard pentru tine, tu pentru alta. Astept un cuvânt, astepti un cuvânt, eu de la tine, tu de la alta. Obrazul ti-l vad în vis, delirând, iar tu în visare, visezi pe alta. Si ce ramâne de facut? Când soarta vrea numai sa ne dezbine, Traim..., dar iubim... desi tu pe alta, eu tot pe tine!"
"Când afara ploua, la tine ma gândesc; când afara-i soare, inima mi-o dezrobesc... Gândindu-ma la tine, stiind ca ai sa vii; simtind, ca pentru totdeauna tu ma vei iubi. Dar singur ma amagesc, în noapte, si plâng; as vrea sa-mi fi aproape, în brate sa te strâng... Sa-ti spun cât te iubesc; dar ma gândesc sa nu gresesc. Si de aceea plâng si tac; ma-ntreb mereu de-ti sunt pe plac De m-ai intelege... as fi fericit; si toata viata mea te-as fi iubit."
"O fatá si un báiat cândva s-au întâlnit si fárá a-si da seama s-au si îndrágostit. De aici încep mereu iluzii fericite... si tot de aici încep iubirile pierdute. Cáci la începuturi când dragostea e mare ti-ai da si sufletul din tine pentru o sárutare Dar si câteodatá sufletul táu plânge, când simti cá-n inima iubitei dragostea se stinge. Dar dragostea cea mare cere suferintá, iar tu vei suferi cumplit fárá a ta vointá. Cáci undeva e scris ca lege pámânteascá... ca oamenii care iubesc, sá-ajungá sá urascá. Iar dacá tu iubesti stápân pe lume crezi cá esti, iar dragostea îti pare o zâná din povesti. Dar alergând buimac în urma fericirii,... vei fi cât lumea si pámântul... scavul iubirii..."
"Ai plecat de lângá mine si totul e pustiu, dar eu tot cu tine îmi doresc sá fiu Ploaia bate-n geam, vântul suflá tare... în sufletul meu e un gol prea mare. Lacrimi curg usor, de dor de durere... îmi doresc din nou încá-o mângâiere Sá te simt aproape ca în prima zi, când eu ti-am cerut... cu mine sá fii!"
|