P1.ro - Primul pas in Lumea Virtuala
September 10, 2010, 12:35:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Chat.qoue.com - Chat Online cu fete si baieti din Romania

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: de ce s-a inventat tristetea?  (Read 2587 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
deea
Membru P1.ro
*

Popularitate: +0/-0

View Profile
« on: October 30, 2007, 11:04:59 PM »

» ” A cazut si ultima petala de trandafir… s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna :-<
» ” In zilele in care plang, nu ma gandesc decat la ce va fii… lacrimile nu mai au nicio valoare, cand soarele apune… desi eu plang intr-una noaptea… ”
» ” Fiecare cuvant e o speranta in plus… fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez! ”
» ” Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba… te-am pierdut pe tine… ”
» ” Indiferenta ta, raneste sufletul altora… ”
” Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat… ”  =((
deea
Membru P1.ro
*

View Profile
« Reply #1 on: October 30, 2007, 11:08:37 PM »

» “ Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele… ”
» “ Vezi tu…..nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor…..mie insa imi vine sa mor… “
» “ Daca razi, toti vor rade cu tine… daca plangi, vei plange singur… “
» “ Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta…..dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa… “
» “ Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb… “
» ” Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea… “
» ” Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba… “ :(
ipm_xtrem
Membru P1.ro
*

Popularitate: +2/-0

View Profile WWW
« Reply #2 on: November 20, 2007, 10:20:42 PM »

Iti caut privirea in mii si mii de stele, ...iti caut sarutul in mii si mii
de petale..........iti caut suflarea, in adierea vantului.........iti caut
atingerea in razele calde de soare.......te caut......imi lipsesti.....
unde esti?  :-S

nick
Membru P1.ro
*

View Profile WWW
« Reply #3 on: November 20, 2007, 10:22:20 PM »

Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma
trezesc… de ce oare TE IUBESC ??   :(

melutza
Membru P1.ro
*

View Profile
« Reply #4 on: November 20, 2007, 10:24:10 PM »

Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine… m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de
 unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma, tine-ma in brate,iubeste-ma...asta e tot ce-mi doresc, pentru asta traiesc  :((
Courage
Administrator
Membru P1.ro

qoue_com
View Profile WWW
« Reply #5 on: November 09, 2008, 07:17:57 PM »

38. Nu conteaza qm arati,conteaza qm gandesti,Noapte dupa noapte plang,Dupa ochii

tai,Noapte dupa noapte t visez,Noapte dupa noapte plang,Dupa ochii tai si t visez.

39. Nopti si zile sunt pustii fara u,A trecut mult timp,t simt langa me,Nu stiu dak pot sa uit

chipul tau,Ochii tai albastri,sarutul tau,Poate k si u t gandesti aqm la me,Incerci sa uiti d

me,Dar stiu k inima ta bate pt me,Nu ma poti uita noapte dupa noapte plang.

40. In me-s sapate multe rani,Si ma simt dezamagita,Trebuia sa renunt la ce-am

iubit,Luam inapoi ceea ce odata mi-a daruit.Ma mai gandesc ink la el,C inocent imi

parea,Vedeam in el tot c e dulce,Marea se juca in ochii lui.

41. Se-aud doar pasii,pasii grabiti in noapte,Din nou sg p ingustele strazi,Imi amintesc

qm ma privea,Si imi soptea cuvinte klde,Atunci ink el ma fascina,Dar intr-o zi el mi-a

spus zambind,K nu mai vrea sa fie al meu,k`a-ntalnit o alta fta,Mi-a spus adio si-a plekt.

42. Am ramas din nou sg si trista,C n-as da sa fie doar un vis,Si din el sa ma trezesc,Sa

fiu q u, sa-ti soptesc,Tot c nu ti-am spun kndva,Kt d mult t ubesc.M-am schimbat si stiu,e

vina mea,Trebuia sa ma-ntelegi,Sa ma lasi sa ma opresc,Sa-mi dau seama k

gresesc,Dar u ai plekt demult,u esti cel kre-a pierdut.

43. Mi-e greu fara tine,Mi-e atat de greu fara tine,Pun piesa noastra pe “repeat”,Si o

ascult la nesfarsit,Mi-e dor de tine...

44. Doar u esti tot c am,Si sufletu-mi atingi,E atat de goala viata mea,Knd u nu esti

aici.Si-n ganduri t ascund,Aproape sa t tin.Dak t pierd,Dak t uit,Eu numai am nimic :((

www.
45. eu ink plang,u ink plangi,ce-ar fi s-o facem impreuna,eu vreau sa fug u vrei sa fugi.sa

disparem o saptamana,nu te-nteleg dc dureaza asa de mult,k sa ma uiti si s-o iei de

la-nceput www.

46. Goodbye my lover.Goodbye my friend.,You have been the one.You have been the

one for me.

47. Iti aduci aminte impreuna knd eram,C bine ne simteam c mult n mai ubeam,Dar intr-o

clipa am pierdut tot c am avut,Nu pot sa cred ubirea mea k te`ai skimbat asa de

mult,Trec p langa u,nu ma pot abtine,Lacrima imi curge,inima imi frange Nu ma bagi in

seama

48. Stiu k ma auzi...Dar nu-mi rapsunzi,P langa mine treci si nu-mi vorbesti!Numele tau,Il

strig mereu,Nu ma vezi nu ma simti nu ma auzi knd iti spun TE IUBESC?Numele tau,il

strig mereu,Nu mai stiu nu mai pot sa-nteleg c e in sufletul meu....

49. si dak si ei s`au iubit qm noi2 ne iubim,atunci ma intreb dc vor sa n despartim???esti

iubirea mea!!si dekt sa ne despartim mai bn fugim in lumea rea sa stam printre straini

50. ma ascund pe un nor..stropii lui ma dor..trece inc'o zi si u nu mai vi..si rasare iar

soarele d jar,drumul inimii u nici nu il mai stii..nu mai stiu nici yo ce e in kpul meu..d knd

ai plecat am innebunit..imi lipsesti deja vreau sa ma iubesti la rasarit.

51. ti`am dat iubire si q ce m`am ales,kte zile si nopti am pierdut pt tine,nu ti`a pasat,nu

te`ai gandit la me

P1.ro - Primul pas in Lumea Virtuala

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: