P1.ro - Primul pas in Lumea Virtuala
September 10, 2010, 12:27:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Chat.qoue.com - Chat Online cu fete si baieti din Romania

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bancuri cu bula  (Read 2329 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nick
Membru P1.ro
*

Popularitate: +0/-0

View Profile WWW
« on: November 17, 2007, 12:49:04 AM »

Va zic si eu un bank tare cu bula  :D

la scoala bula este intrebat de profesoara ce inseamna cuv penis, la care el raspunde ca nu stie. profesoara ii spune sa se duca acasa si sa ii intrebe pe parinti. acasa bula se duce la maica-sa si o intreaba : mama ce este ala un penis la care maica-sa ii spune ca nu stie. apoi se duce la taica-su si il intreaba la fel, la care taica-su ii spune sa ia ceva de pe masa si sa spuna ca este un penis. bula alege o lamaie si se duce a doua zi la scoala. profesoara il intreba : bula sti ce este ala un penis? da ,vreti sa vi-l arat? nu bula mai incolo! peste vreo 2 ore profesoara ii spune: hai arata-mi ce vroiai sa imi arati. nu mai pot doamna profesoara. de ce? pai ia fost rau la o colega si i-am dat sa suga.  :))

nick
Membru P1.ro
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: November 17, 2007, 12:53:18 AM »

inca un banc tare  :))
Bula merge cu bunica lui la piata.Bula vede 1000 lei pe jos si o intreaba pe bunica lui daca poate sa-i ia.BUNICA ZICE ca ce-i pe jos pe jos ramane.A doua zi la fel.A treia zi cade baba in fantana si zice bula ce-i pe jos pe jos RAMANE :)):D

melutza
Membru P1.ro
*

View Profile
« Reply #2 on: November 17, 2007, 02:44:31 AM »

sa va zic eu unul tare  :))
Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul.
- E cineva acolo ?
- E cineva acolo ?
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine arunc o grenada ...
- Mai bine te duci in padurice !   :)) :))
MagicOPromotion
Membru P1.ro
*

111222333
View Profile WWW
« Reply #3 on: May 31, 2009, 09:38:05 PM »

Bula si Strula se gandesc intr-o zi sa mearga la mare... Dupa ce ajung ei la un hotel cei de acolo ii cazeaza la etajul 70 hotelul avea 70 de etaje. Bula enervat ca nu avea lift incepe sa urce cu diperare scarile sa ajunga mai repede. Pe la etajul 30 Strula, balbait tot incearca sa-i zica ceva:
- Bbbbulllaaa...aaammm..... La care Bula ii spune sa-l lase in pace sa nu-l mai tot sacaie. Ajung ei pe la etajul 50, Strula tot incerca sa-i zica ceva. Si Bula ii zice sa taca. Pana la urma ajung la etajul 70 si Bula ii zice lui Strula sa-i spuna ce voia.
- Bbbbullaa ..aaammm uitttatt cheiillleee jossss. Coboara ei cateva etaje. Strula incearca din nou sa-i spuna ceva, dar Bula nu il lasa. Cand ajung la receptie Strula ii zice:
- Bahhhhh Bbbulllaa ...tu nuuu sttii de gluummmaa.
_______
=== XRumer 5.0 Palladium RULEZ! ===

XRumer 5.0 Palladium: best promotion software
P1.ro - Primul pas in Lumea Virtuala

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: